RakHota toteuttaa remonttisi ammattitaidolla

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuone on yksi kodin kalleimmista tiloista ja sen hyvä kunto vaikuttaa positiivisesti asunnon arvoon. Märkätilan remontointityö kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi, sillä monet työvaiheet vaativat erikoisosaamista. RakHotalta löytyy märkätilatöiden edellyttämät, VTT:n hyväksymät vedeneristyssertifikaatit, joita vaaditaan erityisesti taloyhtiöiden hallinnoimissa huoneistoissa.

Saunaremontti

Onko saunasi jo siinä kunnossa, että se kaipaisi hyvin suunnitellun ja toteutetun remontin? Suomalaiset arvostavat saunan erittäin korkealle ja hyvin toteutettu saunaremontti nostaa myös asuntosi jälleenmyyntiarvoa.

Meillä on vesieristyksistä VTT:n sertifikaatti. Olemme erikoistuneet märkätilojen remontteihin ja rakentamiseen, jolloin kylpyhuoneet ja saunat ovat meidän kauttamme aina tehty laadukkaasti. Kotitalousvähennyksen ansiosta saunaremontti on myös edullisempi toteuttaa kuin ehkä uskoitkaan.

Keittiöremontti

Tarvitsetko keittiöremontointiin hyvää tekijää? RakHota tekee keittiöremontistasi totta ja toteuttaa haaveesi ja mielikuvasi uudesta hienosta keittiöstä. Keittiön uudistaminen nostattaa myös kotisi jälleenmyynti arvoa! Kotitalousvähennyksen ansiosta keittiöremontti on myös edullisempi kuin uskoitkaan.

Parketti – ja laminaattiasennus

Uuden parketti- tai laminaattilattian asennus on meidän kauttamme nopea ja vaivatonta. Lattian uusiminen parantaa myös kotisi viihtyvyyttä. Teemme erilaiset parketti - ja laminaattilattian asennustyöt vankalla ammattitaidolla. Lattian uusiminen lisää myös kotisi jälleenmyyntiarvoa!

 Tapetointi

Tapetoinnilla saadaan huonetilaan täysin uusi ilme. Tämän vuoksi tapetin valinnalla on iso merkitys viihtyvyyteen ja tyyliin. Tapetoidut seinäpinnat ovat "pohjana" muulle huoneen sisustukselle. Tapetointi on edullinen ja helppo tapa uusia huoneiden ilme.

Pyydä tarjous haluamastasi remontista
Muista kotitalousvähennys